Welcome to our Blog

THE DAILY POST

READ OUR BLOG

ОДБОЈКА (Ж): ТАКОВО ЗВЕЗДА ХЕЛИОС – ВАЉЕВО

Одбојкашице ОК „Таково Звезда Хелиос“ из Горњег Милановца у утакмици 14. кола Банка Поштанска штедионица Прве лиге дочекују ОК „Ваљево“ из истоименог града.

Утакмица ће се одиграти у суботу, 10. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза“.

Почетак сусрета заказан је за 18:00 часова, уз слободан улаз за све љубитеље одбојке.

Футсал (м): Металац Колорадо – Златибор

У утакмици 13. кола Треће футсал лиге Запад, која ће се одиграти вечерас, 9. фебруара 2024. године,  фудбалери КМФ „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца дочекују КМФ „Златибор“ из Чајетине.

Меч се игра у спортској хали „Бреза“ са почетком од 20:00 часова.

Улаз је слободан.

ОДБОЈКА (СУПЕРЛИГА): „ЛАЛАМА” ЦЕО ПЛЕН

Одбојкаши Такова из Горњег Милановца поражени су у утакмици 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге од екипе Војводине из Новог Сада.

У правом одбојкашком спектаклу, пред око 600 љубитеља одбојке у спортској хали „Бреза”, гости из Новог Сада славили су резултатом 3:1.

Иако су Таковци фантастичном игром освојили први сет резултатом 26:24, Новосађани су консолидовали своје редове и дужом клупом и уз више среће заслужено славили (19:25, 19:25  и 28:30).

ОДРЖАН COCA COLA CUP & ZERO WASTE POLIGON

Финални део турнира „Coca Cola Cup“, као и такмичење под називом „ZERO WASTE СИМ ПОЛИГОН“, чији је мото очување животне средине одржане су у суботу, 3. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза”, у Горњем Милановцу.

Покровитељи манифестације били су Општина Горњи Милановац и УстановаСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, а организатор „Спортске игре младих”.

Председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, је пригодним говором званично отворио овогодишње „Дунав осигурање Спортске игре младих”, које се одржавају под слоганом „Буди део игре – чувајмо нашу планету” и још једном подсетио све учеснике овог пројекта на то колико је важно бринути о средини у којој живимо.

На квалификационом делу такмичења и финалном делу „Coca Cola Cup”-a и „Zero Waste poligona” наступило је скоро 200 деце са територије Општине Горњи Милановац.

Награде најбољима уручили су председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, директор УстановеСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, господин Предраг Марковић и извршни директор „Спортских игара младих“, господин Миодраг Гогић.

Најбоље екипе у такмичењу на полигону, као и најбоље екипе у конкуренцији девојчица и дечака обезбедиле су пласман на Регионално такмичење.

Рукомет (м-12): Омладинац домаћин турнира ЛМК

Рукометни клуб „Омладинац“ из Горњег Милановца биће домаћин турнира Лиге млађих категорија за дечаке до 12 година, који ће се одржати у спортској хали „Бреза“ у недељу, 4. фебруара 2024. године.

На програму су два кола, а почетак турнира заказан је за 10:00 часова.

ОДБОЈКА (СУПЕРЛИГА): ТАКОВО – ВОЈВОДИНА

У утакмици 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге одбојкаши Такова, на свом терену, дочекују Војводину из Новог Сада.

Меч се игра у суботу, 3. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза”.

Почетак сусрета заказан је за 19:00 часова, а љубитељима одбојке ће на располагању бити западна трибина хале.

COCA COLA CUP & ZERO WASTE

Финални део турнира „Coca Cola Cup“, као и такмичење под називом „ZERO WASTE СИМ ПОЛИГОН“, чији је мото очување животне средине одржаће се у суботу, 3. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза”, у Горњем Милановцу.

Почетак такмичења је у 10 часова.

Позивамо вас да будете део овог регионалног пројекта.

Организатор такмичења („Спортске игре младих“) је обезбедио мајице и дипломе за најбоље такмичаре, који ће имати прилику да се надмећу са вршњацима из региона, уколико обезбеде пласман на завршно такмичење.

ОДБОЈКА (Ж): ТАКОВО ЗВЕЗДА ХЕЛИОС – ЛЕСКОВАЦ 98

Одбојкашице ОК „Таково Звезда Хелиос“ из Горњег Милановца у утакмици 12. кола Банка Поштанска штедионица Прве лиге дочекују ЖОК „Лесковац 98“ из истоименог града.

Утакмица ће се одиграти у суботу, 27. јануара 2024. године, у спортској хали „Бреза“.

Почетак сусрета заказан је за 18:00 часова, уз слободан улаз за све љубитеље одбојке.

COCA COLA CUP

Турнир у малом фудбалу под називом „Coca Cola Cup“ биће одржан у недељу, 28. јануара 2024. године, у спортској хали „Бреза“.

Право учешћа на турниру имају дечаци и девојчице рођени 2008, 2009, 2010. и 2011. године.

Учешће на турниру је бесплатно, а почетак је заказан за 10:00 часова.

ОДБОЈКА (СУПЕРЛИГА): УБЕДЉИВ ТРИЈУМФ ЗА НОВЕ БОДОВЕ

Одбојкаши Такова забележили су убедљиву победу у утакмици 13. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге.

Пред око 400 љубитеља одбојке у спортској хали „Бреза“ савладана је екипа Борца из Старчева максималним резултатом 3:0, по сетовима 25:13, 25:19 и 25:20.

Најистакнутији појединци у екипи Такова били су Божић, Максимовић и Оковић, док су се код гостију истакли Ћировић, Николић и Зарић.

У наредном, 14. колу, екипа Такова гостује у Краљеву екипи Рибнице.

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section