Welcome to our Blog

THE DAILY POST

READ OUR BLOG

ПЛАЗМА СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ – ОДБОЈКА

Квалификациони турнир у одбојци за девојчице у оквиру „ПЛАЗМА СПОРТСКИХ ИГАРА МЛАДИХ“ одржаће се у суботу, 27. априла 2024. године, у спортској хали „Бреза”.

Право учешћа на турниру имају девојчице рођене 2009. године и млађе.

Пријавни листови и сагласности родитеља за учешће на турниру могу се преузети радним данима у просторијама спортске хале „Бреза”.

Покровитељи турнира су Општина Горњи Милановац и Установа „Спортско – рекреативни центар” Горњи Милановац, а организатор „Спортске игре младих”.

Почетак турнира је у 10 часова.

Позивамо вас да будете део овог регионалног пројекта.

ПЛАЗМА СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ

Квалификациони турнир у малом фудбалу у оквиру „ПЛАЗМА СПОРТСКИХ ИГАРА МЛАДИХ“ одржаће се у суботу, 13. априла 2024. године, у спортској хали „Бреза”.

Право учешћа на турниру имају дечаци рођени 2013. године и млађи.

Пријавни листови и сагласности родитеља за учешће на турниру могу се преузети радним данима у просторијама спортске хале „Бреза”.

Покровитељи турнира су Општина Горњи Милановац и Установа „Спортско – рекреативни центар” Горњи Милановац, а организатор „Спортске игре младих”.

Почетак турнира је у 10 часова.

Позивамо вас да будете део овог регионалног пројекта.

ОДБОЈКА (СУПЕРЛИГА): ТАКОВО – ПАРТИЗАН ЕФБЕТ

У утакмици 20. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге одбојкаши Такова, на свом терену, дочекују Партизан Ефбет из Београда.

Меч се игра у недељу, 10. марта 2024. године, у спортској хали „Бреза”.

Почетак сусрета заказан је за 18:00 часова, а љубитељима одбојке ће на располагању бити западна трибина хале.

Меч ће директно преносити РТС на свом другом каналу.

ОДБОЈКА (Ж): ТАКОВО ЗВЕЗДА ХЕЛИОС – БЕОГРАД

Одбојкашице ОК „Таково Звезда Хелиос“ из Горњег Милановца у утакмици 18. кола Банка Поштанска штедионица Прве лиге дочекују ОК „Београд“.

Утакмица се игра у суботу, 9. марта 2024. године, у спортској хали „Бреза“.

Почетак сусрета заказан је за 18:00 часова, уз слободан улаз за све љубитеље одбојке.

Футсал (м): Металац Колорадо – ПП 192

У утакмици 17. кола Треће футсал лиге Запад, која ће се одиграти вечерас, 8. марта 2024. године,  фудбалери КМФ „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца дочекују КМФ „ПП  192“ из Пријепоља.

Меч се игра у спортској хали „Бреза“ са почетком од 20:00 часова.

Улаз је 100 динара.

ОДБОЈКА (Ж): ТАКОВО ЗВЕЗДА ХЕЛИОС – ВАЉЕВО

Одбојкашице ОК „Таково Звезда Хелиос“ из Горњег Милановца у утакмици 14. кола Банка Поштанска штедионица Прве лиге дочекују ОК „Ваљево“ из истоименог града.

Утакмица ће се одиграти у суботу, 10. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза“.

Почетак сусрета заказан је за 18:00 часова, уз слободан улаз за све љубитеље одбојке.

Футсал (м): Металац Колорадо – Златибор

У утакмици 13. кола Треће футсал лиге Запад, која ће се одиграти вечерас, 9. фебруара 2024. године,  фудбалери КМФ „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца дочекују КМФ „Златибор“ из Чајетине.

Меч се игра у спортској хали „Бреза“ са почетком од 20:00 часова.

Улаз је слободан.

ОДБОЈКА (СУПЕРЛИГА): „ЛАЛАМА” ЦЕО ПЛЕН

Одбојкаши Такова из Горњег Милановца поражени су у утакмици 15. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге од екипе Војводине из Новог Сада.

У правом одбојкашком спектаклу, пред око 600 љубитеља одбојке у спортској хали „Бреза”, гости из Новог Сада славили су резултатом 3:1.

Иако су Таковци фантастичном игром освојили први сет резултатом 26:24, Новосађани су консолидовали своје редове и дужом клупом и уз више среће заслужено славили (19:25, 19:25  и 28:30).

ОДРЖАН COCA COLA CUP & ZERO WASTE POLIGON

Финални део турнира „Coca Cola Cup“, као и такмичење под називом „ZERO WASTE СИМ ПОЛИГОН“, чији је мото очување животне средине одржане су у суботу, 3. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза”, у Горњем Милановцу.

Покровитељи манифестације били су Општина Горњи Милановац и УстановаСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, а организатор „Спортске игре младих”.

Председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, је пригодним говором званично отворио овогодишње „Дунав осигурање Спортске игре младих”, које се одржавају под слоганом „Буди део игре – чувајмо нашу планету” и још једном подсетио све учеснике овог пројекта на то колико је важно бринути о средини у којој живимо.

На квалификационом делу такмичења и финалном делу „Coca Cola Cup”-a и „Zero Waste poligona” наступило је скоро 200 деце са територије Општине Горњи Милановац.

Награде најбољима уручили су председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, директор УстановеСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, господин Предраг Марковић и извршни директор „Спортских игара младих“, господин Миодраг Гогић.

Најбоље екипе у такмичењу на полигону, као и најбоље екипе у конкуренцији девојчица и дечака обезбедиле су пласман на Регионално такмичење.

Рукомет (м-12): Омладинац домаћин турнира ЛМК

Рукометни клуб „Омладинац“ из Горњег Милановца биће домаћин турнира Лиге млађих категорија за дечаке до 12 година, који ће се одржати у спортској хали „Бреза“ у недељу, 4. фебруара 2024. године.

На програму су два кола, а почетак турнира заказан је за 10:00 часова.

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section