ОДРЖАН COCA COLA CUP & ZERO WASTE POLIGON

02.06.2024. СРЦГМ

Финални део турнира „Coca Cola Cup“, као и такмичење под називом „ZERO WASTE СИМ ПОЛИГОН“, чији је мото очување животне средине одржане су у суботу, 3. фебруара 2024. године, у спортској хали „Бреза”, у Горњем Милановцу.

Покровитељи манифестације били су Општина Горњи Милановац и УстановаСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, а организатор „Спортске игре младих”.

Председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, је пригодним говором званично отворио овогодишње „Дунав осигурање Спортске игре младих”, које се одржавају под слоганом „Буди део игре – чувајмо нашу планету” и још једном подсетио све учеснике овог пројекта на то колико је важно бринути о средини у којој живимо.

На квалификационом делу такмичења и финалном делу „Coca Cola Cup”-a и „Zero Waste poligona” наступило је скоро 200 деце са територије Општине Горњи Милановац.

Награде најбољима уручили су председник општине Горњи Милановац, господин Дејан Ковачевић, директор УстановеСпортско – рекреативни центарГорњи Милановац, господин Предраг Марковић и извршни директор „Спортских игара младих“, господин Миодраг Гогић.

Најбоље екипе у такмичењу на полигону, као и најбоље екипе у конкуренцији девојчица и дечака обезбедиле су пласман на Регионално такмичење.

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section