10. ДАН – ТРОФЕЈ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА 2023 – ФИНАЛЕ

12.25.2023. СРЦГМ

Утакмицом за 3. место у категорији јуниора и финалним дуелима у обе конкуренције синоћ је завршен 15. турнир у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2023“, који се од 12. децембра 2023. године играо у спортској хали Бреза.

Покровитељ турнира била је Општина Горњи Милановац, а организатори Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“, уз медијску подршку ТВ ГМ Плус,„ГМ Прес“ и„ГМ Инфо“.

Наградни фонд турнира чинила је целокупна уплата од котизација.

У конкуренцији јуниора прво место освојила је екипа CT Mobile, која је у финалном дуелу савладала Сан Маринорезултатом 8:2. Треће место припало је екипи Млади рудар, која је остварила тријумф над екипом Дам 93након бољег извођења пенала (3:3 – 6:5).

За најбољег играча у категорији јуниора проглашен је  Илија Ковачевић (CT Mobile). Најбољи стрелац је Немања Недељковић (Сан Марино), а најбољи голман Огњен Ковачевић (CT Mobile). Награду за fair-play добила је екипа Cube.

У сениорској конкуренцији шампион је ФК Озрем, који је у финалном дуелу савладао ФК Напредакрезултатом 4:3. Треће место припало је ФК Таково, које је службеним резултатом 3:0 савладало ФК Брезак.

Најбољи играч у сениорској конкуренцији је Вељко Миловановић (ФК Озрем), док је за најперспективнијег играча проглашен Илија Ковачевић (ФКМеталац). Најбољи стрелац је Вук Глишовић (ФК Озрем), а најбољи голман Вељко Петровић (ФКНапредак). Награду за најлепши гол турнира добио је Јовица Петровић (ФК „Доња Врбава), а награда за fair-play припала је ФК Озремица.

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section