ЗАВРШЕН ТРОФЕЈ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА 2022

12.27.2022. СРЦГМ

Синоћ је спуштена завеса на 14. Трофеј Горњег Милановца под називом „Борба за првака општине у малом фудбалу“, који се од 11. децембра 2022. године играо у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу.

Организатори турнира били су Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“, а генерални покровитељ Општина Горњи Милановац.

Такмичење се и ове године одвијало у две категорије – јуниори и сениори.

Наградни фонд чинила је комплетна уплата од котизација, која је за јуниоре износила 5.000,00 динара по екипи, док је за сениоре износ био дупло већи.

Награде за публику током финалне вечери турнира обезбедили су: Компанија „Металац“, Књижара „Мишковић“, Туристичка организација Општине Горњи Милановац и Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац.

Финалне вечери око 700 љубитеља „игре на петопарцу“ уживало је у 4 изузетно квалитетна, узбудљива и неизвесна дуела.

Најпре су се у борби за треће место, у категорији јуниора, састале екипе „Chicago Logistics“ и „CT mobile“. „Chicago Logistics“ је без већих проблема успео да забележи убедљив тријумф од 5:1 и освоји 3. место, пехар и новчану награду од 5.000,00 динара.

У финалном дуелу јуниора снаге су одмериле две непоражене екипе на турниру – „Магента“ и „Електроматеријал“. Веома квалитетан и борбен меч припао је екипи „Електроматеријала“, која је славила са 6:4, освојила победнички пехар и новчану награду од 30.000,00 динара. „Магента“ је морала да се задовољи пехаром за 2. место и новчаном наградом од 10.000,00 динара.

Награду за „FAIR PLAY“ у конкуренцији јуниора добила је екипа „За Мирка“. За најбољег голмана проглашен је Вељко Петровић („Електроматеријал“), најбољи стрелац је Немања Недељковић („Електроматеријал“) са 15 погодака, а за најбољег играча проглашен је Лука Премовић („Магента“).

Награде и признања такмичарима у јуниорској конкуренцији доделио је спортски директор турнира, господин Алекса Средојевић.

Највише драме и резултатске неизвесности виђено је у борби за 3. место у категорији сениора, где су се састали ФК „Велереч 94“ и ФК „Таково“. После велике драме меч је завршен резултатом 3:3. Уследили су пенали, а након три серије ФК „Таково“ је било срећнији и спретнији тим и са 3:2 освојило 3. позицију на турниру, пехар и новчану награду од 20.000,00 динара.

Велико финале турнира одиграно је између прошлогодишњег шампиона ФК „Металац“ и ФК „Напредак“. Убедљиво најквалитетнији и најборбенији дуел на турниру припао је ФК „Напредак“, који је након 40. минута игре славио са 6:2 освојивши 1. место, пехар и новчану награду од 90.000,00 динара. ФК „Металац“је добио пехар за 2. место и новчану награду од 50.000,00 динара.

Награду за „FAIR PLAY“ у сениорској конкуренцији добио је ФК „Омладинац“. Најлепши гол на турниру постигао је Немања Нешковић (ФК „Озремица“). За најбољег голмана проглашен је Лука Балшић (ФК „Металац“), најбољи стрелац је Јован Урошевић (ФК „Напредак“), а најбољи играч турнира је Ђорђе Росић (ФК „Напредак“). За најперспективнијег играча проглашен је Немања Недељковић (ФК „Таково“).

Признања и награде најбољима у сениорској конкуренцији доделио је директор Установе „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, господин Предраг Марковић.

Правду на овогодишњем туниру делили су: Мирослав Милетић (шеф судијске комисије турнира), Александар Станојевић, Вук Милић, Страхиња КоларевићВасилије Миленковић, Михаило Милановић, Лазар Пешовић и Немања Сретеновић.

ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋНЕ НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ!

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section