Драма у финалу – Пенал лутрија припала Металцу

12.28.2021. СРЦГМ

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, завршен турнир у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2021“, који се од 13. до 27. децембра 2021. године одржавао под покровитељством Општине Горњи Милановац.
Организатори турнира били су Установа „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“.

Наградни фонд је представљала целокупна уплата од котизација и у јуниорској и у сениорској конкуренцији, док су награде за публику обезбедили ФК „Металац Колорадо“, Компанија „Металац“ и ОТР „Ципелићи“.

И овога пута, у сениорској конкуренцији, учествовали су фудбалски клубови регистровани на територији Општине Горњи Милановац, док код јуниора није било ограничења за пријаве екипа.

Љубитењи малог фудбала могли су да одгледају 19 мечева у јуниорској и 36 мечева у сениорској конкуренцији.

Код јуниора, за најбољег играча турнира проглашен је Илија Ковачевић („ФОКА“). Најбољи голман је Михаило Милановић („ФОКА“), а најбољи стрелац Лука Премовић („ФОКА“).

У борби за треће место у јуниорској конкуренцији, екипа „CT MOBILE“ савладала је „BB COM LUNJEVICA“ резултатом 8:6. Финални дуел припао је екипи „ФОКА“ која је са 7:2 савладала „ПАПИР ПРИНТ“.

У сениорској конкуренцији, у дуелу за треће место, ФК „ОЗРЕМИЦА“ је савладала ФК „НАПРЕДАК“ резултатом 2:1.

У финалном сусрету, након велике драме и неизвесности, пред око 700 љубитеља малог фудбала, ФК „МЕТАЛАЦ“ је савладао вечитог ривала, ФК „ТАКОВО“, после бољег извођења пенала (4:3). Након 40 минута велике борбе резултат је био 2:2.
За најбољег играча у сениорској конкуренцији проглашен је Димитрије Јочовић (ФК „ТАКОВО“), док је за најперспективнијег играча турнира проглашен Лука Павловић (ФК „МЕТАЛАЦ“). Најбољи голман је Матеја Премовић (ФК „МЕТАЛАЦ“), а најбољи стрелац Бојан Гочанин (ФК „ТАКОВО“).

Награду за најбољи гол на турниру поделили су Иван Сејдић (ФК „Таковски устанак“) и Марко Милинковић (FK „BACKOVAC UNITED“). Награду за FAIR-PLAY добила је екипа ФК „Јабланица“, а награду за најстаријег играча турнира однео је Милош Бошковић (FK „BACKOVAC UNITED“).

Организатори се захваљују свим учесницима турнира, судијама, дежурним лекарима, обезбеђењу, полицији, као и публици на фер и коректном навијању.

СРЕЋНЕ НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ ЖЕЛИ ВАМ ОПШТИНА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ, УСТАНОВА „СПОРТСКО – РЕКРЕАТИВНИ ЦЕНТАР“ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ И ФУТСАЛ КЛУБ „МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО“!

КОНТАКТИРАЈТЕ
НАС

За детањније контакт информације
посетите страницу контакт

Спортско-рекреативни центар Горњи Милановац

Насеље Миодрага Радовановића 5А
32300 Горњи Милановац
Србија

Тел: +381 (0) 32 712 436
Моб: +381 (0) 600 77 44 26

srcgm@mts.rs

www.srcgm.rs

© 2021 СРЦГМ
contact-section